9 Kasım 2009 Pazartesi

A Walk To Remember ( Uzaktaki Anılar)


Yazarın Yorumu:
Kıyıda köşede kalan, genellikle farkedilmeyen romantik filmlerden birisi olmakla beraber zamanının en romantik filmi seçilmiştir. Ülkemizde çok as sayıda kopya ile girdiğinden herkese ulaşamamış olması çok kötü.
Filme genel bi bakış yapacak olursak; filmin ilkbaşları size çok durgun ve sıkıcı gelebilir ama inanın beklediğiniz için hiç bu kadar mutlu olmayacaksınız.

Okulda ufak çaplı bi çetesi olan başrol oyuncumuz London, okulda işlediği suç yüzünden kendisi sahnelenecek olan okul tiyatrosunda bulmasıyla ve orada tanışacağı Jamie ile her şey değişir. Jamie o bölgenin papazı olan babası yüzünden kendini hep geri planda tutmuştur; ama işler değişir. Gerçekten gözleriniz dolu dolu izleyeceğiniz bi' film. Eğer ki romantik filmlerle hüzünlenmeyi seven insanlardansanız sizin için çok değerli bi film olacaktır.

Not: Üst üste izlediğim nadir filmlerdendir.

4 yorum:

L'S dedi ki...

çok güzel bir film ilk başta bu ne ya desenizde ilerledikçe içine çekiyor sizi

L'S dedi ki...

çok güzel bir film ilk başta bu ne ya desenizde ilerledikçe içine çekiyor sizi

erasmus dedi ki...

evet film romantizm anlamında gerçekten çok şey ifade ediyor.. ama günümüzde böyle aşkların varlığının kalmamış olması da - naçizane fikrimdir tabii :)- yaşanabilirliğini sorgular şekilde. ama güzel tabi .

glshklc dedi ki...

bu film beni çok etkilemişti zamanında..

Yorum Gönder